Fotboll

Ja ikväll satt jag och såg på lite fotboll. Dom visade bla Arsenal - Barcelona, det var den som jag satt och såg på lite flyktigt. Såg nästan hela andra halvleken. Första han jag inte se en minut av. Matchen slutade 2-2 där Barca hade en ledning med 2-0, synd att dom ska tappa en ledning.... Men men i fotboll kan allt hända. Det är hela 90 minuter osm ska spelas och det är inte över även om det står 2-0 och 20 minuter kvar att spela.

Har ni listat ut vilka jag hejar på??? Om inte så ska jag säga det..... BARCELONA!!!!!!!!!!! Hela dan!!!!!! Hoppas att dom knäcker Arsenal rejält när retur mötet är. Tror det är nästa vecka, är osäker.



Bloggade ju tidigare om att fångarna på fortet är tillbaka i höst. Nu när jag kunde läsa hela tv4s repotage om att programmet kommer tillbaka så vet dom inte exakt när dom kommer att visa programmet men dom har bestämt att det ska spelas in iallfall. Och det tycker jag är en mycket god nyhet. Vill ni också läsa vad tv4 har skrivit kan ni göra det här.

Nu ska jag gå och sova, det blir att packa det sista till stugan i morgon. Nu är iallfall släpet fulllastat. Där ligger lite allt möjligt, skotrar, skidor, kläder, skor, + lite till. Ne nu mars i sängen..

God natt och glad påsk... =)

fjarilkarin.blogg.se

Här kommer du att få följa min och mina döttrars vardag. Anges inget annat är det jag som är fotograf och alla bilder är mina, copyright.

RSS 2.0